En butik för oss som tycker om damkläder med elegans

Varmt välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Det var ett tag sedan sist och jag hoppas att ni alla haft det bra! Jag har varit och hälsat på en god vän som bor i Ängelholm och som vanligt när jag befinner mig i denna stad så vill jag hinna med ett besök i en butik som heter 39:an Inredning & Damkläder. Detta är en butik som säljer damkläder i Ängelholm och eftersom kläder och mode är något som jag intresserar mig väldigt mycket för så är det alltid lika roligt att få besöka dessa små guldkorn till butiker. Dessa butiker är inte så vanliga, men de finns! Jag tycker till och med att 39:an Inredning & Damkläder är en av de bästa butikerna som finns när det gäller deras sortiment av vackra och kvalitativa damkläder. Jag vet att jag har flera följare på den här bloggen vars stora intresse också är kläder. Jag har någon gång för länge sedan skrivit om 39:an Inredning & Damkläder men med tanke på att det är så många nytillkomna läsare, det kan jag se på statistiken, så kände jag att det ändå var bra att skriva om denna butik återigen eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp för alla läsare, även ni som inte följt mig så länge. Jag hoppas att ni som intresserar er för damkläder i Ängelholm kommer att hitta kläder som ni kommer att tycka om när ni kommer till 39:an Inredning & Damkläder. Sedan tycker jag att det vore riktigt spännande om ni berättar om ert besök i denna butik och vad ni köpte för kläder! Jag väntar med spänt intresse på att ni delger mig det!