Ett konditori i Vimmerby

Vad vore livet utan en god fika? Jag älskar att ta mig en fika men jag kan inte tänka mig att fika var som helst. Det här med att ta en kaffe på bensinstationen är inte min grej, det ska vara ett riktigt konditori och just ett sådant riktigt äkta genuint konditori i Vimmerby som slår alla andra konditorier som jag har fikat på heter Vimmerby Bageri & Konditori. 

Som den livsnjutare som jag är så får både ögat och gommen njutning när jag kliver innanför entrén på Vimmerby Bageri & Konditori. Sedan kommer beslutsångesten, vad ska jag ta för gott idag? Det kan vara svårt att bestämma sig och tråkigt nog brukar det bli så att jag tar något av gammal vana, men nästa gång jag går dit ska jag prova något bakverk som jag inte smakat på förut. Vimmerby Bageri & Konditori är ett konditori i Vimmerby för alla som vill få in lite vardagslyx i livet. Jag går dit i alla fall minst en gång i veckan men ibland mer ofta. Sedan är det en annan sak som inte får glömmas av, detta konditori i Vimmerby är berömda för sina goda smörgåstårtor. Det är den perfekt bjudmaten. Ska ni ha någon tillställning så är det alltid uppskattat av gästerna att få bli bjudna på smörgåstårta. Konsten när det gäller goda bakverk eller för den delen smörgåstårtor, det är råvarorna. Det är endast råvaror av yppersta kvalitet som används, det är därför allting smakar så gudomligt gott på Vimmerby Bageri & Konditori. Nu vill jag tacka er för ert intresse av att läsa det här inlägget som jag riktigt hoppas fick det att vattna sig i munnen på er!