Jag tycker om den här konstnären

Jag vet inte var jag har fått mitt konstintresse ifrån. Det började nog på gymnasiet när jag gick på några konstutställningar. Jag upptäckte då att jag själv hade talang att måla tavlor och för att hämta inspiration försökte jag att gå på så många utställningar som jag bara kunde. Det var då jag gick på en utställning där en konstnär i Borlänge ställde ut, och det var en utställning som jag minns särskilt väl eftersom jag tyckte så mycket om tavlorna. Denna konstnär i Borlänge heter Irene Samuelsson Ohlanders

Nu är det några år sedan jag slutade skolan men jag missar aldrig en chans att gå på konstutställningar. För ett par år sedan flyttade jag hemifrån och då ville jag köpa några tavlor att hänga upp på väggarna. Eftersom jag verkligen tyckte om det jag hade fått se av Irene Samuelsson Ohlanders verk så bestämde jag mig för att satsa på att köpa ett par tavlor av denne konstnär. Jag är så glad över dessa tavlor eftersom de verkligen pryder sin plats. Jag ser nya detaljer i tavlorna varje dag, detta är tavlor som ska hänga på hedersplats resten av livet. Hur är det med er? Är ni intresserade av konst? Om ni är det och ni dessutom bor i Dalarna så tror jag inget annat än att ni också skulle vilja få se vad denna konstnär i Borlänge målar. Kanske ni till och med vill köpa en tavla av henne? Det tycker jag att ni ska göra! Alla som vill veta mer om denna konstnär i Borlänge, eller köpa en tavla av henne, är välkomna att höra av sig till Irene Samuelsson Ohlanders. Jag stoppar in en länk här i texten som tar er in på hennes hemsida, där finner ni mer information och också hennes kontaktuppgifter.