Vi åt pizza på denna restaurang i Åmål

Hej och god dagens på er alla! Jag hoppas att ni alla har det bra, att ni haft en riktigt fin vecka så här långt och att ni ser fram mot att läsa här i bloggen. Tyvärr har jag inte haft tid till att blogga eftersom jag ägnat de senaste dagarna åt flytten. Igår eftermiddag fick jag hjälp av vänner och arbetskamrater med att bära möblerna och efteråt, ja det tog några timmar, så ville jag förstås visa min uppskattning. Det blev pizza till hela gänget som jag bjöd på givetvis, och vi gick till en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar. 

Nu är det så att på denna restaurang i Åmål så serveras gudomligt goda pizzor. Det brukar bli så att man har sin egen favoritrestaurang eller favoritpizzeria och mitt stamlokus är alltså den här restaurangen. Oftast äter jag en pizza när jag går dit för jag är verkligen en person som älskar pizza, men sedan har det hänt att jag valt någon annan mat eftersom denna restaurang i Åmål serverar mat ifrån världens alla hörn. Det är inte bara som jag säger att dessa pizzor är de godaste i staden. En jobbarkompis sa att hon aldrig för ätit en lika god pizza som den som hon fick på Kungens restaurang och bar igår. Jag vill verkligen tipsa er om denna restaurang i Åmål. Det finns vissa saker man inte får missa i detta jordeliv. Har man inte möjlighet att besöka jordens sju underverk kan man alltid gå till denna restaurang i Åmål i stället. Jag riktigt känner på mig att ni kommer att bli överförtjusta om ni går dit! Nu ringer det i telefon, måste svara, ha en bra dag nu!